FeelGood Garden

FeelGood Gardens zijn tuinen die in harmonie zijn met de bewoners en hun omgeving. Een goede harmonie geeft rust en balans en daardoor voel je je prettig in de tuin. Hierbij spelen vorm en materiaal een belangrijke rol; elke vorm heeft zijn eigen energie, net als elk materiaal.

Zo heeft de beplanting ook een hele duidelijke energetische waarde; qua kleur, bladvorm en hoogte. Bepalend zijn de uitstraling van planten, heesters en bomen die óf een sterk grondend karakter hebben óf juist een gevoel van speels en luchtig hebben.

De aanleg van de FeelGood Garden is een gevoelskwestie, met de wensenlijst van de klant als uitgangspunt. Vanuit het grote geheel wordt er naar de details toe gewerkt, waarbij het gevoel steeds de boventoon voert.

Deze werkwijze creëert een omgeving waarin je je prettig voelt omdat geur en kleur, vorm en materie, het karakter en de gedachtekracht van de bewoners op elkaar worden afgestemd.

FeelGood Gardens zijn tuinen die ontworpen zijn vanuit het gevoel voor uw beleving van de tuin, met aandacht voor mens, dier, plant en mineraal.

 

                        Bezoek ook eens de officiële FeelGood Garden website van Wim Lips. 

 

FeelGood Garden - Heukelum

Natuur Impressies

Bezoek de officiele Feel Good Garden website van Wim Lips